Kom je van beffen dan wel klaar?

Klaarkomen, ik vind het een geweldig iets. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik een goed werkende clitoris heb. Want ja, waarde lezers, de gemiddelde vrouw komt klaar door stimulatie van de clitoris en helaas niet door penetratie.

Er zijn theorieën over de G-spot; elke vrouw zou er een hebben en daarmee zou elke vrouw in staat moeten zijn om klaar te komen door penetratie. Natuurlijk wil ik hier graag in geloven, natuurlijk hoop ik ook ooit mee te kunnen praten over de magische G-spot orgasmes en het nog magischere squirten. Maar helaas, tot nog toe heb ik het niet mogen meemaken.

Hierin ben ik gelukkig niet alleen. Ongeveer 80% van de vrouwen zou niet klaar komen van penetratie. Zelf heb ik er in principe niet echt moeite mee, mijn clit functioneert meer dan goed en ik kom over het algemeen geen orgasmes te kort. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat ik soms het idee heb dat jongens vrij weinig weten over die oh zo geweldige clitoris van ons.

Ter beeld vorming even een korte anekdote; Een tijdje geleden ben ik een joch tegen het lijf gelopen. Hij is grappig, intelligent, wild enthousiast over zijn studie en vertelt hier vol passie over, heeft een leuk koppie, is sportief en gewoon ronduit leuk. Hij is 24, heeft twee zomers als propper gewerkt op Ibiza (waar ik uit concludeer dat hij toch zeker wel een aantal beachbabes gescoord heeft) en daarbij heeft hij 2 jaar lang een serieuze relatie gehad. Je zou denken; die weet wel hoe het moet.

Maar helaas, zoals altijd blijken mijn theorieën weer nergens op te slaan want hoe leuk, lief en grappig dit kereltje ook is, in bed is hij geen ster. Toen we de slaapkamer ingingen begon het met wat getong en gefriemel; so far so good. Hij deed een poging tot vingeren waar an sich niet heel veel mis mee was behalve dat het veel te kort duurde. Onderzoek wijst uit dat sommige vrouwen 20 minuten gestimuleerd moeten worden voordat ze een orgasme krijgen. Nou vind ik 20 minuten persoonlijk wat lang klinken maar binnen de 1 a 2 minuutjes die ik in dit geval kreeg, lukt het mij ook niet om tot een hoogtepunt te komen.

Na de vlugge vingersessie besluit ik mijn vent maar even te verwennen met een klein pijpbeurtje. Niet dat hij het echt verdiend had maar in mijn oneindige goedheid gun ik hem een blowjob. Daarbij komt natuurlijk dat ik zo iemand ben die pijpen gewoon mega geil vind… Hoe dan ook, de stemming zit er goed in en meneertje klimt bovenop me. We weten allemaal hoe het werkt, beetje seks, beetje van positie wisselen, beetje meer seks en hoppa een condoom vol zaad.

Na de seks complimenteert meneer mij op mijn kunsten. "Ik kwam echt heerlijk klaar" zegt hij. Goh denk ik, dat had nou niemand door joh. Maar let op, nu komt de clue van het verhaal, of ik ook klaarkwam vraagt hij. Vroeger had ik nu keihard gelogen en volmondig ja gezegd. Inmiddels besef ik me dat ik hier niks, maar dan ook helemaal niks mee opschiet dus vertel ik hem dat ik niet klaar kom van penetratie. Ik word aangekeken door een ietwat geschrokken jongen. "Hoe dan wel?" vraagt hij vol ongeloof. Ik leg uit dat ik, en met mij vele anderen, klaarkom als je lief bent voor mijn clit. Hij lijkt het te begrijpen en knikt.

Hij kijkt weer op en vraagt: "Kan je van beffen dan wel klaarkomen?" Nu ben ík in de war. Ik begrijp niet of hij niet snapt wat een clit is of dat hij niet snapt dat het idee van beffen is om de clit te stimuleren. Om nog meer onduidelijkheid te voorkomen antwoord ik dus maar dat ik inderdaad klaar kan komen als hij mijn clitoris zou bespelen met zijn tong. Hij knikt weer en begint vlug over een ander onderwerp.

Lieve vrienden, dit is dus wat ik bedoel. Deze vent heeft menig bedpartner gehad en zelfs twee jaar lang een vriendin en toch komt hij er op zijn 24e pas achter dat alleen een beetje pompen geen orgasmes teweeg brengt bij de meeste vrouwen. Waarom heeft niemand hem uitgelegd hoe het vrouwelijk lichaam in elkaar zit? Ik kan niet geloven dat al zijn bedpartners behoorden tot de minderheid die wél klaarkomt door lul in kut, dat zou wel héél toevallig zijn. Maar waarom heeft niemand hem dan durven vertellen waar haar clit zich bevind? Waarom hebben geen van die vrouwen hem iets meegegeven over het bestaan van die oh zo mooie clitoris?

Dit soort gevallen zorgen ervoor dat ik af en toe overweeg om een poster naast mijn bed te hangen met dat biologieboek plaatje van de vagina. Zodat ik mijn minaars voor de seks eens even haarfijn kan uitleggen hoe ons prachtige geslachtsorgaan in elkaar zit en wat ze moeten doen om mij te laten kreunen, kronkelen en klaarkomen.


Reacties

 1. Haha je zou inderdaad verwachten dat iemand met wat meer ervaring de basis biologie wat beter zou kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaja lijkt mij niet meer dan normaal toch? haha

   Verwijderen
 2. OMG. Hoe vaak je dit ook tegenkomt is werkelijk waar onvoorstelbaar! Dat ik niks heb hoeven uitleggen en meneer het zelf kon, is ook echt op één hand te tellen. Juist de macho type gasten snappen er niks van, waarschijnlijk nemen die alleen onzekere chickies mee naar huis die niks durven te zeggen en maar zeggen dat zij ook klaar zijn gekomen. Faken, ik doe er niet aan. Ik ben ook niet de makkelijkste, die 20 min heb ik echt wel nodig (als ik het zelf niet doe). Dus als er geen vordering in komt heb ik ook wel eens gezegd: "Joh stop maar, gaat niet meer gebeuren". Op zo'n punt dat je het zelf ook zat bent. Ook wel eens gehad dat iemand mij befte en mij vroeg of ik van penetratie of beffen klaar kwam. Hij befte gewoon wat laf, ook vet lang een vriendin gehad en dan het ook nog niet snappen. Ik heb ook meegemaakt dat gasten dan de rand van je vagina gaan likken? Ik weet niet welke chicks dit fijn vinden? Ik kan er in ieder geval helemaal niks mee. Voelt niet eens fijn.
  Die G-spot heb ik trouwens wel gevonden incl squirten, ofja niet ik, maar mijn vriend heeft het gevonden. Die snapt wel heel goed hoe alles werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neeee faken doe ik ook niet meer! Dan leren ze het nooit haha.

   Verwijderen

Een reactie posten