Na hoeveel uur blauwe vinkjes word je officieel genegeerd?

Ja liebe leute, ook ik loop wel eens een blauwtje, ook ik hoor soms niks meer van mijn Tinder liefjes en ook ik zit soms te staren naar die verdomde blauwe vinkjes. Het gebeurde me gister weer eens. Helaas.

Ik was ervan overtuigd dat ik mijn droomman had gevonden. Langer dan ik, kan me optillen, 31 maar ziet eruit als 27 (dus ik zou hem kunnen meenemen naar familiefeestjes), luistert hiphop, houdt van kinderen, is trainer en heeft ook nog eens iets met marketing gestudeerd. Kortom; alles waar ik van houd.

We leerden elkaar kennen via het oh zo mooie Inner Circle (in principe hetzelfde als Tinder, maar zogenaamd minder ordinair). Hij vroeg waarom ik nog wakker was en ik vertelde dat ik aan het schrijven was. Wat ik dan wel niet schreef, wilde hij weten. Om mij heen weten eigenlijk alleen mijn beste vriendinnetjes dat ik blog, maar bij hoge uitzondering liet ik mijn droomman ook wat lezen. Ik stuurde hem een linkje en hij was meteen enthousiast.

Een paar dagen daarna nam ik de trein richting hem en wachtte hij me op met zijn fiets. We fietsen door de schemer en eindigden in een schattig cafeetje waar we thee dronken. We babbelden wat over reisjes, tripjes, baantjes en feestjes. Toen het gesprek even stil viel, grinnikte hij. Ik keek hem vragend aan. Hij zei dat hij aan mijn blog moest denken en dat ik dat ene wat ik nog nooit hardop had gezegd wel tegen hem mocht zeggen. (refererend naar dit artikel). Daar zit je dan, braaf een kopje thee te drinken in het cafe op de hoek gaat zo'n knappe gozer ineens doodleuk vertellen dat hij je wel even wil beffen. Nou lieve mensen, ik had het niet meer. Ik wist niet wat ik moest zeggen, laat staan doen. Dus het enige wat eruit kwam was een verlegen glimlachje.

Toen ik bijgekomen was van de schrik, ging het gesprek weer verder over studeren en andere minder interessante dingen. Desalniettemin was ik nog steeds van mening dat ik hier naast mijn droomman zat, dus toen hij voorstelde om over een paar dagen weer af te spreken, zei ik vol mondig ja.

We spraken dit keer af bij mij thuis, zodat we lekker op mijn balkonnetje konden zitten. Althans dat zeiden we maar we weten natuurlijk allemaal dat je bij iemand thuis afspreekt zodat je binnen tien seconden het bed in kan duiken. Voor het idee gingen we toch even op mijn balkon zitten waar we elkaar onze favoriete muziek lieten horen. Toen de zon wegtrok hadden we een mooi excuus om snel naar binnen te gaan waar hij me stevig vastpakte om me op te warmen. Omdat onze favoriete muziekjes nog steeds uit mijn boxje klonken, deed hij een poging tot dansen waar ik even niet op voorbereid was dus dat leidde tot een lekker ongemakkelijk momentje.

We zoenden weer vrolijk verder en verhuisden al snel naar de slaapkamer. Bij elk kledingstuk dat uitging vroeg hij of het wel goed ging met me en drukte hij me op het hart dat ik het echt moest zeggen als hij iets deed wat ik niet wilde. Ik had absoluut geen idee waarom ik dit niet zou willen maar vond het wel lief dat hij het vroeg. Toen al mij kleding uit was, legde hij me poedeltje naakt op mijn rug en begon hij langzaam kusjes te geven over mijn lichaam richting mijn poes. Hij nam er uitgebreid de tijd voor en ik dacht dat ik ter plekken zou overlijden aan een overdosis genot.

Toen ik eventjes mijn ogen opendeed raakte ik afgeleid. Hij merkte het natuurlijk meteen en vroeg wat er mis was. Dat ik een spin zag zei ik, er liep namelijk ineens een spinnetje over mijn plafond. Ineens besefte ik me dat spinnen totaal geen sexy onderwerp zijn dus ik probeerde snel duidelijk te maken dat ik niet bang ben voor spinnen en dat we gewoon door konden gaan. Gelukkig had ik met mijn spinnen geklets niet de hele sfeer verpest, dus na deze korte onderbreking gingen we weer verder waar we gebleven waren…

Het voorspel duurde lang, waar ik normaal niet zo goed tegen kan maar dit keer vond ik het heerlijk. De seks was warm, lief en langzaam wat me ineens ook heel goed beviel terwijl ik meestal van wat rauwere, geile seks houd. Ik keek hem aan terwijl ik bovenop zat, iets waar ik normaalgesproken alleen maar heel zelfbewust van word, maar met mijn droomman leek alles ineens anders. Hij vloekte toen hij klaarkwam, wat ik opvatte als een goed teken en viel daarna ook nog eens heel lief in slaap.

Toen hij weer wakker werd, kleedde hij zich aan en ging terug naar Haarlem. Ik bleef achter met mijn uitgeputte lijf en een hoofd vol confetti. Lichtelijk in de war belde ik een vriendinnetje via Skype. Ik denk dat ik verliefd ga worden tetter ik tegen mijn beeldscherm. De vriendin in kwestie kan haar oren niet geloven en denkt dat ik haar in de maling neem. Maar nee ik ben er echt van overtuigd dat ik net de man van mijn leven heb uitgezwaaid. Ik heb meteen al zin om hem nog een keer te zien.

Na twee dagen heb ik helaas nog niks van hem gehoord. Omdat ik van radicale eerlijkheid houd en graag duidelijkheid heb in mijn liefdesleven stuur ik hem het volgende bericht: Hey wat denk je ervan gaan we nog een keer afspreken of laten we het bij een ONStje? Mijn appje wordt vrijwel meteen gelezen, maar een antwoord blijft uit.

In paniek contacteer ik mijn team van trouwe vriendinnen; Na hoeveel uur blauwe vinkjes word je officieel genegeerd? Na 24 uur moet je echt de hoop opgeven, vertellen mijn vriendinnetjes me. Nou je voelt 'm al aankomen; we zijn inmiddels ruim 24 uur verder en meneer heeft helemaal niks meer van zich laten horen. Okay, duidelijk. Hij heeft geen interesse. Prima, daar kom ik ook wel weer overheen. Maar ik zal me toch altijd blijven afvragen waarom je dan niet het lef hebt om dat even te laten weten. Zelfs die grote stoere vikingachtige trainer kan het niet opbrengen om kort te antwoorden dat we het inderdaad hierbij laten.

Het liefst zou ik een enquête doorsturen na elke date, om erachter te komen wat ik fout heb gedaan. Was ik te ongemakkelijk tijdens het dans momentje, had ik niet over die spin moeten beginnen, heb ik iets doms gezegd, vond je het een afknapper dat ik vertelde dat ik geen push-ups kan of dacht je na het lezen van mijn blog dat ik lekker makkelijk zou zijn en wilde je gewoon weer eens even voelen hoe het is met een tien jaar jonger meisje?

Zo veel vragen. Maar gelukkig kan ik me er niet heel erg druk om maken. Mijn volgende date staat alweer gepland dus ik ben ontzettend benieuwd of dat er weer eentje wordt om een leuk artikeltje over te schrijven.

Reacties

 1. Goh, ik háát die blauwe vinkjes die onbeantwoord blijven. Als ik het zo lees, ben ik blij dat ik niet meer date en mijn meneer al gevonden heb. Veel plezier op je volgende date! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je schrijft echt geweldig :-) leest makkelijk weg en vooral ook interessant! Beetje jammer dat meneer toch uiteindelijk niet de ballen heeft om wat te laten weten, zo moeilijk is het toch niet? Blijkbaar wel maar ach.... his loss.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje jammer inderdaad dat mensen niet gewoon kunnen zeggen dat er verder voor hun niks in zit. Waar het aan ligt als je het zelf wel echt super gezellig vond, is ook inderdaad de grootste vraag! Aghja, zijn verlies zullen we maar zeggen! In mijn date periode dacht ik ook eens mijn droomman gevonden te hebben, die ook een stuk ouder was trouwens. Gaf mij ook signalen dat ie mij echt zag zitten, maar ik hoorde er niks meer van. Hij kon gelukkig wel vertellen dat ie verder niks zocht, nadat ik hem smste (ja zo oud ben ik nu) of ie nog een keer wilde afspreken. :P Zelf ben ik altijd heel duidelijk geweest naar gasten. Negeren is stom!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die blauwe vinkjes ook altijd zo irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten