Mijn to do list

Over het algemeen ben ik niet de meest geordende persoon. Ik maak geen planningen voor mijn schoolprojecten, stel geen schema's op om te garanderen dat ik alle stof leer en ook nog op tijd naar bed kan, ik vergeet dingen, kom te laat en maak geen dagelijkse to do lijstjes.

Toch heb zelfs ik een lijstje in mijn hoofd. Mijn mentale to do lijstje bestaat alleen niet uit de taken die ik nog moet doen, de telefoontjes die ik nog moet plegen of de mails die ik nog moet beantwoorden. Mijn lijstje is ietwat pikanter. Mijn to do list betreft namelijk namen van personen waar ik graag mee zou willen rollebollen, plaatsen waar ik ooit nog een keertje wil flikflooien en bepaalde seksclichés die ik wil kunnen afvinken.

Wie zijn de gelukkigen die een felbegeerde plaats op mijn to do list veroverd hebben?

- Willem Alexander
Niet dat ik hem nou woest aantrekkelijk vind, maar macht doet iets met me en hallo ik wil nog steeds een prinses worden als ik later groot ben

- George Clooney
Ik ben een een omgekeerde cougar.

- Mark Rutte
Wederom dat macht dingetje maar ook het feit dat hij zo alleen is maakt hem aantrekkelijk. Het lijkt wel of vrouwen hem niet zo veel doen. Juist daarom is hij zo interessant. Hij is hard to get en niet snel onder de indruk dus als het mij zou lukken om Mark in te palmen dan zou ik dat wel op mijn C.V. zetten.

- Samantha Ravndahl
Sam is mijn ultieme girlcrush. Ze is ontiegelijk sexy en beeldschoon op foto's, hilarisch en super droog in haar video's en ze is ook nog eens een rete goeie make-up artist. En omg, die tieten.

- Afrojack
Twee meter zeven; lijkt me duidelijk toch?

Gelukkig is mijn to do list geen ellenlange lijst van onbereikbare mensen maar staan er ook een paar locaties op die mij wel geschikt of juist ontzettend ongeschikt maar daarmee rete spannend lijken voor een potje geile seks.

- Op school
Misschien omdat school juist zo'n plek is waar je absoluut niet met seks bezig hoort te zijn.

- De duinen & de zee
Het strand zelf trekt mij niet zo het lijkt mij dat het allemaal ontzettend gaat schuren met dat zand tussen je benen, maar een romantische picknick in de duinen met een happy ending lijkt me wel wat. Mochten we toevallig op een tropische bestemming zijn, neem ik ook heus wel genoegen met een vrijpartij op het deck van een mooie boot ergens dobberend op een helder blauwe zee, zo ben ik dan ook wel weer.

- De skilift
Niet dat het me nou praktisch lijkt, maar op de een of andere manier lijkt het me wel bloedje geil. De tijdsdruk, het geklungel met die skipakken, de kans om betrapt te worden, de glinsterende sneeuw onder je; voor mij het ultieme recept voor pure romantiek. Althans, dat stel ik me zo voor.

- Op kantoor
Eerlijk is eerlijk, ik heb wel eens wat uitgespookt op de werkvloer. Dat avontuurtje heeft alleen niet plaats gevonden in een kantoor en het moge duidelijk zijn dat daar een enorm verschil tussen zit. Ik krijg roze wangetjes van het idee om voorover over een kopieermachine gebogen te staan terwijl mijn knappe collega met broek op zijn knieën me van achteren benaderd. Dat grote houten bureau van de manager wil ik overigens ook wel even inwijden hoor.

Naast onbereikbare personen en spannende plekken staan er ook een aantal clichés op mijn lijstje die ik, en waarschijnlijk met mij vele anderen, nog wil afvinken.

- De Mile High Club
Het vliegtuig; bij wie staat deze niet op het lijstje? Ondanks dat het voor velen een enorme teleurstelling schijnt te zijn, wil ik het gewoon een keer gedaan hebben. Niet dat dat wc hokje me nou zo opwindt (ik neem aan dat het daar moet plaatsvinden of heeft iemand betere tips?), maar het feit dat je kan zeggen dat je zwevend boven de wolken heb staan rommelen en rotzooien vind ik toch wel een botergeil idee.

- De docent
Waarom precies, is mij ook een raadsel maar ik heb een ding voor leraren en professoren. Ik heb altijd wel een teacher-crush en kan veel beter opschieten met mannelijke docenten dan met al die stijve juffen. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik een beetje een innerlijke strijd voer over dit onderwerp, want eigenlijk ben ik het er niet helemaal mee eens als docenten zich laten verleiden door studenten. Of ik nou echt wil dat het ooit zover zal komen dat ik extra lang moet nablijven, betwijfel ik dus nog een beetje maar het idee vind ik wel spannend.

- De coach / personal trainer
Ik speel geen teamsport meer en in de sportschool ben ik momenteel ook veel te weinig te vinden maar die trainers blijven leuk om over te fantaseren. Het zijn altijd onuitstaanbaar knappe mensen en daarbij hou ik wel van een beetje zweet. Niet vies ik-douche-nooit-en-weet-niet-wat-deo-is-stink-zweet natuurlijk, maar als je gezond eet en dagelijks goed doucht hoort zweet niet echt te stinken. Zo'n zweetdruppeltje dat langs zijn voorhoofd sijpelt terwijl hij gefocust voor zich uit tuurt. een druppeltje dat over zijn gespannen biceps rolt; I love it. In mijn hoofd ben ik al een paar keer de berging in gesleurd voor een quickie met een sexy, bezwete fitboy.

- Een wereldberoemde bekendheid
Dit is waarschijnlijk de meest clichejerige cliche die er bestaat maar ik wil gewoon een goed verhaal. Of het nou Brad Pitt, een of andere voetballer, Kanye West of een belangrijke politicus is, als ik uitgenodigd word op de hotelkamer van een wereldster zeg ik volmondig ja. Het lijkt me gewoon zo heerlijk ordinair om trots op te scheppen over je avontuurtje. Geïnteresseerden in de kroeg, mijn vriendinnen, jullie, iedereen zou in geur en kleur te horen krijgen hoe groot zijn lul is, of hij scheert, wat voor geluidjes hij maakt en hoe lang het duurde.

Lievelingen, dat is 'm dan. Mijn gehele to do lijstje, hoppa, open en bloot op het internet. Ik hoop dat jullie er wat inspiratie uit op doen en schroom niet me te laten weten wat er op jouw lijstje staat! Ik ben reuze benieuwd.Reacties

  1. Aaw, ik wilde vroeger ook altijd princes worden! Maar geen koningin, want dan krijg je allemaal verplichtingen en verantwoordelijkheden. :P
    Mooi lijstje trouwens, ik kan er eentje afvinken. Zee én duinen, strand ook trouwens, valt wel mee met schuren hoor, gewoon een handdoek fixen. In de duinen is er trouwens ook zand ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je schrijft echt zo leuk! Leest lekker makkelijk weg. Mooie lijst;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten