Pijpbekkie

Ik heb redelijk volle lippen wat schijnbaar allerlei wilde gedachtes bij jongens, kerels en mannen oproept. Vaak genoeg krijg ik te horen dat ik een 'pijpbekkie' heb, geregeld krijg ik reacties op mijn snapstory waarin mij haar fijn wordt uitgelegd hoe graag de betreffende heer mijn lippen om zijn penis wil zien en zeker als ik een felle rode lipstick op heb, kunnen dates het niet laten om een enigszins ongepaste opmerking te maken over mijn mondje.  Beetje ordinair is het natuurlijk wel maar om eerlijk te zijn, vind ik het meestal alleen maar flatterend om te horen. Toch weer even een kleine bevestiging dat ik sex-appeal heb en nog steeds in de categorie 'daar ken ik wel een kunsie op' val.

Maar goed, terug naar dat 'pijpbekkie' van me; wat moet ik met die zwoele lippen? Er zuinig op zijn en bewaren voor 'my special someone' of de gulle meid uithangen die ik diep van binnen ben en anderen blij maken met wat ik van god gekregen heb? Moeilijk, moeilijk, moeilijk.

Ja, seks is steeds vaker onderwerp van gesprek. We hebben het er thuis over, op tv, in de bladen, maar toch rust er op pijpen nog een beetje een taboe. Veel meisjes doen het niet, of beweren het niet te doen. Dames die het doen, doen het enkel en alleen omdat hun vriend het zo graag wil en omdat ze er dan wat voor terugkrijgen want ja 'voor wat, hoort wat'. Bij iemand die je net pas kent, doe je het al helemáál niet en als hij er om durft te vragen is het een hufter. Althans, dat is wat ik in de wandelgangen opvang.

Nou zal ik maar gelijk heel eerlijk zijn en lekker met de deur in huis vallen, wees gewaarschuwd voor een beetje TMI, ik hou ervan. Ja echt, ik vind pijpen heerlijk. Okay, heerlijk is misschien een klein beetje overdreven. Maar ik vind het wel degelijk leuk. Ik beleef er plezier aan. Ik kan ervan genieten.

Je man (van de avond) zien genieten door wat jij met hem doet, daar haal ik plezier uit. Teasen en pleasen, versnellen en weer vertragen, zachtjes likken, flink zuigen en hem ondertussen aan blijven kijken. Ik heb mannen nog nooit gelukkiger gezien, dan op zo'n moment. Als je ze diep in die mooie oogjes van ze aankijkt, en zij compleet hulpeloos terugkijken omdat jij op dat moment volledig het heft in handen hebt. Je kan hem even helemaal gek maken, jij bent even helemaal de baas.

Dat is, in alle eerlijkheid hoe ik een goede pijpsessie ervaar.  Als ik de smaak te pakken heb, vind ik het echt een mooie, intieme ervaring. Let wel, áls ik de smaak te pakken heb. Want nee, zelf ik heb er niet altijd zin in. Ik laat daarom ook niet van te voren weten dat BJ's uitdelen een van mijn hobby's is, gezien dat onrealistische verwachtingen bij het mannenlijk geslacht wekt. Want hoe leuk ik het ook kan vinden, als ik er een keertje geen zin in heb, gebeurt het ook niet. No way Jose. Het moge duidelijk zijn dat mannen dat horen te respecteren.

Hoe dan ook, ik wil niemand aanmoedigen dingen te doen waar ze niet aan toe zijn of niet achter staan. Wel zou ik jullie willen vragen om die pijpbeurt eens anders te benaderen. Probeer je meer te focussen op die blik in zijn ogen, dat gevoel dat je krijgt als je beseft dat hij de controle volledig uit handen heeft gegeven en het feit dat jij jouw vent de tijd van zijn leven bezorgd. Richt je op hem, en hoe hij geniet en denk wat minder 'OMG ik heb een piemel in mijn mond, IN MIJN  MOND!'


Reacties

  1. Ik heb ook volle lippen, ik krijg hier ook die opmerkingen over. Zelfs die met rode lippenstift! Lekker origineel zijn ze toch weer ;) Ik vind mijn lippen ook mooi en ik weet dat ik goed kan pijpen. Ik vind het altijd wel grappig als een gast een complimentje over mijn lippen, hij waarschijnlijk denkt dat ik niet weet wat ie eigenlijk bedoelt met het complimentje. Ik geniet er trouwens ook van om een gast te pijpen, mits ie fris is natuurlijk. Ik vind het lekker en leuk om te zien hoe hij erop reageert. Maar ik ga ook niet aankondigen dat ik er goed in ben, geen verwachtingen scheppen inderdaad. Daarnaast gun ik het ook niet iedereen. Helemaal leuk om (achteraf) te horen dat ik de beste blowjob ever was (en dat ze die nooit meer zullen krijgen). Tenzij ze jou nog tegenkomen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jaaa achteraf horen dat ze je nooit meer gaan vergeten is idd altijd leuk om te horen (;

      Verwijderen

Een reactie posten